Module: Techniek in de VvE

Deze module staat in het teken van techniek. We behandelen dagelijks -en planmatig onderhoud en het Meerjarenonderhoudsplan.

Waarom deze module?

Als startende VvE beheerder kun je al snel praktisch aan de slag en voor de VvE allerhande actiepunten uitvoeren. Techniek is een belangrijk onderdeel van de VvE. Hoe zet je reparatieverzoeken uit, hoe bereidt je planmatig onderhoud voor en hoe lees je een MJOP. Na deze dag kun jij technische zaken in de VvE uitstekend behandelen.

Uitgebreid programma

Deze dag behandelen we de technische zaken van de VvE. Je leert welke veelvoorkomende reparatieverzoeken er zijn en hoe je deze kunt beoordelen. Tevens leer je hoe je deze het beste uit kunt zetten. We verdiepen ons in contracten voor de VvE, hoe beoordeel je contracten en welke contracten sluit je standaard af in een VvE.

Het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is één van de belangrijkste documenten voor de VvE. Tijdens deze dag leer je hoe je een MJOP is opgebouwd, welke bouwdelen er in voorkomen en welke cycli deze bouwdelen hebben en leer je een MJOP beoordelen.

Op basis van het Meerjarenonderhoudsplan wordt gekeken welk planmatig onderhoud uitgevoerd moet worden. We doorlopen het gehele proces van planmatig onderhoud, van voorbereiding en toezicht tot afronding en garanties.

Ook besteden we aandacht aan verbouwingen in VvE’s. Welke juridische kaders zijn er, hoe bereid je het agendapunt voor en wat kun je de VvE adviseren. Als laatste behandelen we nieuwbouw en garanties.

Voor wie

Medewerkers die als VvE beheerder aan de slag gaan.

Naam docent

Robert Kirchner

Prijs

Arrangementskosten € 70,-
Deelnamekosten € 450,-
Deze training is vrijgesteld van btw.

Hoeveelheid dagen

1 dag

Data

31 januari 2017
11 mei 2017
26 september 2017

InschrijvenMeer informatieTerug naar overzicht