Module: Communicatie in de VvE

Deze module staat in het teken van communicatie binnen de VvE. We behandelen uitgebreid de Vergadering van Eigenaars. Daarnaast gaan we in op de relatie tussen beheerder en besturen. Ook leer je hoe je besturen en eigenaren professioneel kunt adviseren.

Waarom deze module?

Communiceren is één van de belangrijkste vaardigheden als beheerder. Tijdens deze module leer je hoe je de Vergadering van Eigenaars kan gebruiken als waardevol instrument in de communicatie met de VvE. Tevens behandelen we de relatie met het bestuur en commissies. Na afloop van deze dag heb jij de juiste vaardigheden in bezit om communicatie binnen de VvE gericht te kunnen sturen.

Uitgebreid programma

Tijdens deze dag leer je hoe je de Vergadering van Eigenaars kunt gebruiken als instrument in de communicatie binnen de VvE. Je leert hoe je een vergadering uitnodigt en welke vergaderstukken je gebruikt. We behandelen het schrijven van agenda en notulen, hoe stuur je de vergadering met de agenda tot correcte besluitvorming, welke punten notuleer je en hoe verwoord je de besluiten?Belangrijk leerdoel is tevens het voorzitten van een vergadering. Je leert welke technieken je hiervoor kunt inzetten en maakt deze je eigen.

We behandelen tevens de relatie tussen beheerder en besturen en commissies. Je leert hoe je hun verwachtingen kunt managen. Tevens leer je adviesvaardigheden om besturen en eigenaren professioneel te adviseren.

Voor wie

Medewerkers die als VvE beheerder aan de slag gaan.

Naam docent

Harm Krijnen of Gerco van Maanen

Prijs

Arrangementskosten € 70,-
Deelnamekosten € 450,-
Deze training is vrijgesteld van btw.

Hoeveelheid dagen

1 dag

Data

7 februari 2017
18 mei 2017
3 oktober 2017

InschrijvenMeer informatieTerug naar overzicht