Module: Communicatie in de VvE

Deze module staat in het teken van communicatie binnen de VvE. We behandelen uitgebreid de Vergadering van Eigenaars. Daarnaast gaan we in op de relatie tussen beheerder en besturen. Ook leer je hoe je besturen en eigenaren professioneel kunt adviseren.

Waarom deze module?

Communiceren is één van de belangrijkste vaardigheden als beheerder. Tijdens deze module leer je hoe je de Vergadering van Eigenaars kan gebruiken als waardevol instrument in de communicatie met de VvE. Tevens behandelen we de relatie met het bestuur en commissies. Na afloop van deze dag heb jij de juiste vaardigheden in bezit om communicatie binnen de VvE gericht te kunnen sturen.

Uitgebreid programma

Tijdens deze dag leer je hoe je de Vergadering van Eigenaars kunt gebruiken als instrument in de communicatie binnen de VvE. Je leert hoe je een vergadering uitnodigt en welke vergaderstukken je gebruikt. We behandelen het schrijven van agenda en notulen, hoe stuur je de vergadering met de agenda tot correcte besluitvorming, welke punten notuleer je en hoe verwoord je de besluiten?Belangrijk leerdoel is tevens het voorzitten van een vergadering. Je leert welke technieken je hiervoor kunt inzetten en maakt deze je eigen.

We behandelen tevens de relatie tussen beheerder en besturen en commissies. Je leert hoe je hun verwachtingen kunt managen. Tevens leer je adviesvaardigheden om besturen en eigenaren professioneel te adviseren.

Voor wie

Medewerkers die als VvE beheerder aan de slag gaan.

Naam docent

Harm Krijnen of Gerco van Maanen

Prijs

Arrangementskosten € 70,-
Deelnamekosten € 450,-
Deze training is vrijgesteld van btw.

Hoeveelheid dagen

1 dag

Data

7 februari 2017
18 mei 2017
3 oktober 2017

InschrijvenMeer informatieTerug naar overzicht

 • Certificeringsopleiding VvE beheerder Breng verdieping aan in je loopbaan!
  In 5 dagen maak je de verdiepingsslag op VvE gebied. We gaan door middel van actieve werkvormen jouw kennis en praktijkervaring toetsen en verdiepen.

  Lees meer

 • Leergang voor de startende VvE beheerder Leer alle theoretische en praktische aspecten van het VvE beheer.
  Deze 5-daagse cursus wordt verzorgd door docenten die zelf al jaren in de VvE-beheerpraktijk werken.

  Lees meer

 • Loopbaanopleiding VvE beheerder De verdieping op de bestaande opleidingen VvE beheer.
  Het beste kan een beheerder zelf met de materie werken en oefenen, delen met andere deelnemers en kennis vergaren. De workshops bieden ruim de tijd en gelegenheid voor het stellen van vragen, onderlinge discussie en presentatie van de uitkomsten.

  Lees meer

 • Module: Communicatie in de VvE Communiceren is één van de belangrijkste vaardigheden als beheerder.
  We behandelen uitgebreid de Vergadering van Eigenaars. Daarnaast gaan we in op de relatie tussen beheerder en besturen. Ook leer je hoe je besturen en eigenaren professioneel kunt adviseren.

  Lees meer

 • Groot eigenaar in de VvE Positioneer jezelf kundig als (groot) eigenaar in de VvE.
  Je doet kennis op van splitsingsaktes en modelreglementen, je rechten en plichten, financiën, techniek en besluitvorming binnen de VvE.

  Lees meer